Zaštita osobnih podataka

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da Aktivni klinci d.o.o.-u dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s Aktivni klinci d.o.o.-om.

Aktivni klinci d.o.o jamči potpisniku da osobne podatke korisnika neće ni na koji način zloupotrijebiti, te da ih neće na bilo koji način neovlašteno ustupati trećim osobama. Također se obvezuje da će pružati zaštitu osobnim podacima klijenata, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje ugovornih obveza; informira klijente o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje klijentima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Aktivni klinci d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova. Također, ti se podaci mogu ustupiti trećim osobama vezano uz reviziju Aktivni klinci d.o.o. kao i u svrhu ispunjenja zakonskih obveza sukladno zahtjevima ovlaštenih institucija Republike Hrvatske (sudovi, policija, državno odvjetništvo i slično), te u drugim slučajevima kada to određuju posebni propisi Republike Hrvatske.

Klijent je suglasan da Aktivni klinci d.o.o., u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.

Na web stranicama www.wisdomtreecenter.com u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice i sl.