Blog

Učionica bez granica u Shopping centru Point Vrbani!

Učenje i zabava idu zajedno!

U susret novoj školskoj godini – zagrijavanje u učionici bez granica!

Ove subote, Wisdom Tree obrazovni centar dolazi  u goste Shopping centru Point na Vrbanima i priređuje vam pravu “back to school” poslasticu.

Inovativna metodologija i integrirano učenje Wisdom Tree centra kroz učionicu bez granica uz pomoć mozgalica, priča, pjesme i pravih znanstvenih eksperimenata  donosi  zabavne i poučne aktivnosti u kojima možete sudjelovati na besplatnim radionicama u subotu, 6.9. 2014., od 11.00 do 13.00h.  

Pripremili smo vam dvije zabavne radionice:  Znanstvenu i Jezičnu!

 

EPRUVETICA – znanstvena radionica:

Prva sezonska znanstvena radionica kao najava našeg ciklusa Epruvetica vodi vas na

Trk po zvrk!

Napravimo svoj šareni zvrk, proučimo što sve utječe na gibanje i pogledajmo kako pri vrtnji boje nestaju ili se pojavljuju ovisno o uzorku (Benhamova optička iluzija) !

Dob – od  3,5 godine na dalje

Vrijeme održavanja: od 11-12h Trajanje – od 5 – 20 minuta ovisno o dobi Radionicu vodi: Alexandra Carol Horvat, biologinja/ekologinja Što radimo:

Zvrk izrađujemo vlastoručno pomoću recikliranih materijala.

Ukoliko možete, donesite nekoliko neupotrebljivih CD-a! Unaprijed hvala!

 

Engleska jezična radionica:

Zoološka avantura!

Jeste li ikad maštali da ste na afričkom safariju ili pak da šetate Zemljom uz bok velikim dinosaurima!?  Svijet je kugla šarena a jezik i mašta odličan alat za učenje o svijetu oko nas!

Dob – od  3,5 godine na dalje Vrijeme održavanja: od 12-13h Trajanje – od 10 – 20 minuta ovisno o dobi Radionicu vodi: Alina Čabraja, prof. engleskog jezika Što radimo:

Uz pomoć iPad tehnologije Izrađujemo 3d crteže životinja, na negleskom jeziku opisujemo i prepoznajemo životinje s raznih kontinenata te  plešemo životinjski ples! Naučit ćemo i neobične i važne  stvari o životinjama, svijetu oko nas i važnosti očuvanja planete Zemlje. Let’s go!

No Comment

Post A Comment